PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL TRANSMISSIONS AL CIARGA

VISITA GRATUITA AL CIARGA A LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

Santa Margarida i els Monjos se suma aquest cap de setmana, com cada any, a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, impulsades pel Consell d’Europa i el Departament de Cultura de la Generalitat.

A Santa Margarida i els Monjos aquest any el CIARGA obrirà les seves portes al públic de forma gratuïta aquest proper dissabte i diumenge de les 10 a les 14 h. Dissabte a la tarda també s’ha programat un acte obert al públic amb la projecció del documental Transmissions, que explica les vivències i el llegat d’un soldat republicà durant la Guerra Civil.

L’acte començarà a les 8 del vespre, al CIARGA, i comptarà amb la presència de l’autor del reportatge i nét del protagonista del mateix, Jordi Algué.

Les jornades permetran visitar també de forma gratuïta el Castell de Penyafort, el dissabte 17 i el diumenge dia 18 a les 10.30, 11.30 i 12.30 h. El públic podrà veure els diferents espais d’aquest edifici històric, casa natal de sant Raimon de Penyafort, actualment en procés de restauració.

Per accedir a les visites cal fer reserva prèvia a turisme@smmonjos.cat, ja que les places són limitades.